Vegasbetting.com Studie Gevonden Amerikaanse sportweddenschappenmarkt is de weg vooruit.

Tien van de tien grote Amerikaanse sportboeken accepteren Bitcoin-stortingen, terwijl slechts één op de tien sportboeken met een wereldwijde voetafdruk Bitcoin-betalingen verwerkt.

Uit onderzoek van VegasBetting.com is gebleken dat de Amerikaanse sportweddenschappenmarkt toonaangevend is als het gaat om het accepteren van bitcoin als betaalmethode.

Het onderzoek keek naar de top 10 van sportweddenschappen wereldwijd, in de VS en in Canada. Alle Amerikaanse sportweddenschappen verwelkomen Bitcoin-stortingen met open armen.

Precies 50% van de Canadese sportboeken in het onderzoek zijn begonnen met het accepteren van crypto-betalingen.

Internationaal is het beeld omgekeerd: geen van de top 5 wereldwijde sportboeken heeft Bitcoin Evolution geïntegreerd in hun betaalsystemen.

In de VS beginnen de normale marktkrachten het gokken met Bitcoin te beïnvloeden en naarmate de concurrentie groeit, zal de consument de voordelen beginnen te voelen in termen van verhoogde bonussen en andere soorten promoties.

40% van de sportboeken in het onderzoek bieden een hogere bonus voor Bitcoin-stortingen in vergelijking met bonussen voor creditcard-stortingen.

In Canada is de concurrentie nog niet zo hevig en slechts 1 aanbieder is begonnen met het aanbieden van hogere bonussen voor Bitcoin-stortingen.

Het onderzoek vond ook dat Bitcoin-stortingen bij sportboeken goedkoper zijn dan credit card stortingen. Geen van de aanbieders in het onderzoek brengt kosten in rekening voor Bitcoin-deposito’s, maar sommige van hen brengen wel kosten in rekening voor creditcard-stortingen.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.